...

Installera laddbox Löddeköpinge

Installera laddbox Löddeköpinge

Att installera laddbox i Löddeköpinge för din elbil är en smart investering – det garanterar snabb och säker laddning av din elbil. Att ladda din bil genom ett konventionellt vägguttag har visat sig inte bara vara ineffektivt, utan också riskabelt på grund av överbelastning. Denna praxis ökar brandrisken och komplicerar övervakningen av laddningstiden. En populärar lösning har därför blivit att installera laddbox i Löddeköpinge

Installera laddbox i Löddeköpinge inom loppet av en månad! Hos oss på Thulins El erbjuder vi förkonfigurerade boxar där du får både boxen och installationen till ett förmånligt pris. Få möjlighet att själv bestämma när du vill ladda din bil; exempelvis under natten då elpriset är lägre, eller använda snabbladdning om du har bråttom.

Genom att välja oss får du en driftsatt laddbox inklusive all installation till ett fördelaktigt pris.

Låt Thulins El installera din nya laddstation:

  • Snabb och säker laddning för din elbil
  • Undvik ineffektiv laddning och överbelastning, vilket minskar brandrisken
  • Förkonfigurerade lösningar med både box och installation till ett fast pris
  • Möjlighet att planera laddningstiden efter dina önskemål, exempelvis under natten för att utnyttja lägre elpriser
  • Snabbladdning tillgänglig vid brådskande behov
  • Driftsatt laddbox inklusive all installation till ett förmånligt pris
  • 90 år av expertis och erfarenhet från Thulins El
 

Kontakta oss på Thulins El så hjälper vi dig med att installera din laddbox i Löddeköpinge

Hållbar teknik

Vi strävar efter att ge dig bästa möjliga service när du installerar laddbox i Löddeköpinge. Vi genomför installationer i Löddeköpinge med omnejd och erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag och föreningar, inklusive olika typer av elinstallationer och servicearbeten.

Vi är engagerade i att alltid leverera det du önskar – säkerhet, snabbhet och estetik. Vi går alltid den extra milen för att säkerställa att installationen både är estetiskt placerad och lämpad för det nordiska klimatet.

Skattereduktion med Grön-Teknik
Natur

När du som privatperson installerar din laddbox i Löddeköpinge har du rätt till Grön Teknik-avdrag. Det fungerar liknande som rot- och rutavdraget. Avdraget dras direkt från fakturan från installationsföretaget (din leverantör), som sedan begär utbetalning från Skatteverket. Grön Teknik-avdraget berättigar till upp till 50% av den totala kostnaden för produkt, installation och tillbehör.

För att vara berättigad avdraget måste laddstationen vara utrustad med typ 2-uttag eller typ 2-kabel, i enlighet med europastandarden. Även om typ 1-bilar fortfarande existerar, laddar de i laddboxar med typ 2-uttag och typ 1 i andra änden för bilen.

Laddbox i Löddeköpinge: För privatpersoner, företag och BRF
Laddar bill med laddbox

Anlitar du Thulins El kan du räkna med att vi finns vid din sida hela vägen; från planering till installation, faktureringsunderlag för elförbrukning, service mm. Allt för att säkerställa att du får en lösning som matchar dina behov och förutsättningar.

Vi samarbetar med ledande tillverkare av godkända laddstationer. Vi erbjuder lösningar där debiteringsadministrationen antingen hanteras av en samarbetspartner eller av någon i föreningen. Om du vill erbjuda besöksparkering med laddningsmöjlighet och samtidigt generera intäkter för föreningen, kontakta då Thulins El.

Ta hjälp

Ladda din bil kan medföra att er företag eller bostadsrättsförening får ekonomiskt stöd för utgifter relaterade till arbete, material, schaktning, installation och liknande. Det ekonomiska stödet täcker upp till hälften av kostnaderna, med ett maximalt belopp på 15 000 kr per laddpunkt.

Stödet är inte tillgängligt för privatpersoner och kan heller inte användas för laddstationer avsedda för allmänheten eller andra installationer i enlighet med lag, andra författningar eller villkor i ett tillstånd.

Verksamma sedan 1927

Våren 1927. Över Atlanten flyger en liten vinglig farkost som snart ska komma bli världsberömd. Bakom spakarna sitter sonsonen till bonden Ola Månsson från Smedtorp.

Vid samma tid etablerar ingenjören John Wallin en elfirma i Lund, den som sedermera ska få namnet Thulins Elektriska.

Kontakt

Kundomdöme

Full pott! Kunde inte varit bättre. Fått ordning på vårt hus där elen var av blandad kvalité. Enkla att ha med att göra, trevliga och professionella.

Rekommenderas varmt!

Kundomdöme

Klockrent utförd jordning av lägenheten till ett pris som var betydligt lägre än en annan elfirma i Lund. Proffsiga!

Kundomdöme

Kan varmt rekommendera Thulins Elektriska. Bra bemötande från första samtalet till utfört arbete. Dessutom gav elektrikern som utförde arbetet oss tips som gjorde arbetet ännu bättre!

Kundomdöme

Bra skött, goda råd under installationen och trevlig tekniker.

Rekommenderas varmt!

Kundomdöme

Otroligt snabb service och trevlig personal. Rekommenderas varmt

Kundomdöme

Bra bemötande, trevligt personal. Mycket nöjd!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.