...

Elektriker Bjärred

Elektriker Bjärred

Thulins elektriker i Bjärred öppnade dörrarna våren 1927, då ingenjören John Wallin grundande elfirman. Mycket har hänt på 90 år och idag har Thulins El etablerat sig till ett välrenommerad aktör inom el i Bjärred. Hos oss kan du få hjälp med allt från små reparationer till fullständig omkoppling av elsystem eller jordning i ditt hem. Däremot undviker vi de största nybyggnadsprojekten. Det gör att vi kan specialisera oss mer på uppdrag och servicebehov där snabbhet och korta väntetider är ledord.

Samtliga elektriker på Thulins El är certifierade. Med oss blir det inte bara enkelt att få hjälp med elen i Bjärred, utan också en professionell och trygg upplevelse.

Det har varit tryggt att anlita oss i 90 år och så kommer det fortsätta vara! Kontakta oss idag.

El i hemmet

Att byta en glödlampa är enkelt för de flesta, men när det gäller allvarligare problem med belysningen i ditt hem, är det rekommenderat att kontakta oss istället för att själv försöka åtgärda det. Vanliga problem inkluderar dåligt fungerande uttag, ofta orsakade av dålig anslutning längs banan. Vi kan identifiera och lösa sådana problem på ett säkert och pålitligt sätt.

Ett av de vanligaste elektriska problemen är uttag som inte fungerar korrekt, vilket vanligtvis beror på dålig anslutning. Även om externa fel kan förekomma, är de mer sällsynta. Oavsett felets art kan vi utreda och åtgärda det. Rotavdraget är också värt att nämna, där halva arbetskostnaden kan dras av när jobbet är klart. Detta, tillsammans med garantier på utfört arbete, gör det förmånligt att anlita en behörig elektriker.

Få skatteavdrag med ROT
ROT avdrag

Rotavdraget är applicerbart på elarbeten och andra relaterade projekt som involverar renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Det ger dig 30% avdrag på arbetskostnaden; en betydande subvention av dina kostnader. 

Det är viktigt att hålla rotavdraget i åtanke när du anlitar elektriker i Bjärred. Det ger dig förmånen av lägre kostnader för elarbeten och installationer i ditt hem. Det är dock värt att notera att detta avdrag lämpar sig för privatpersoner, företagskunder kan tyvärr inte nyttja det.

Rotavdraget sträcker sig upp till 50 000 kr per person och per år, med 30 % av arbetskostnaden täckt.

Fokus på säkerhet
Elkablar

Små elproblem kan ha betydande påverkan på våra dagliga liv. En genomsnittlig persons kunskap om elektriska komponenter räcker sällan till för att hantera alla elinstallationer i hemmet. Att anlita en professionell elektriker ger inte bara trygghet, utan också försäkringsskydd mot eventuella problem.

Olyckor, inklusive allvarliga, inträffar regelbundet på grund av felkopplingar och bristande underhåll av elinstallationer. Även om vissa mindre elarbeten kan utföras av privatpersoner, är det riskabelt att chansa, särskilt när det gäller starkström.

Arbeten som kräver behörig elektriker
Certifierad elektriker

Vissa elarbeten måste utföras av en behörig elinstallatör, särskilt vid nyinstallation av uttag, fasta ledningar och strömbrytare där starkström är inblandad. Det gäller även vid byten från ojordade till jordade uttag. Att anlita en behörig elektriker ger korrekt utförda elinstallationer och minimerar risken för elfel. Dessutom inkluderar detta garantier och säkerhetsskydd.

Verksamma sedan 1927

Våren 1927. Över Atlanten flyger en liten vinglig farkost som snart ska komma bli världsberömd. Bakom spakarna sitter sonsonen till bonden Ola Månsson från Smedtorp.

Vid samma tid etablerar ingenjören John Wallin en elfirma, den som sedermera ska få namnet Thulins Elektriska.

Kontakt

Vanligt förekommande elarbeten
El anslutning
Kundomdöme

Full pott! Kunde inte varit bättre. Fått ordning på vårt hus där elen var av blandad kvalité. Enkla att ha med att göra, trevliga och professionella.

Rekommenderas varmt!

Kundomdöme

Klockrent utförd jordning av lägenheten till ett pris som var betydligt lägre än en annan elfirma i Lund. Proffsiga!

Kundomdöme

Kan varmt rekommendera Thulins Elektriska. Bra bemötande från första samtalet till utfört arbete. Dessutom gav elektrikern som utförde arbetet oss tips som gjorde arbetet ännu bättre!

Kundomdöme

Bra skött, goda råd under installationen och trevlig tekniker.

Rekommenderas varmt!

Kundomdöme

Otroligt snabb service och trevlig personal. Rekommenderas varmt

Kundomdöme

Bra bemötande, trevligt personal. Mycket nöjd!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.